Reklamáció & Visszaküldés

Űrlap kitöltése

  • Amennyiben a kapott termékekről szeretne panaszt tenni, kérem töltse ki ezt az online űrlapot itt
  • Várjon, mig az ügyfélkapcsolatosunk megkeresi Önt a döntésünkkel.
  • Nem szükséges, hogy azonnal visszaküldje a terméke(ke)t hozzánk. Néhány esetben csak a termékről készűlt fotókra van szükségünk

Termékek visszaküldése és cseréje

  • Amennyiben vissza akarja küldeni vagy kicseréltetni a termékeket, kérjük töltse ki ezt az online űrlapot itt.
  • Hamarosan több információt fogunk küldeni a csere menetéről az email címére.

Abban az esetben, ha nincs megelégedve az Ön által rendelt termékekkel, lehetősége van azokat a kiszállítástól számítva 14 napon belül visszaküldeni. Igényelhet visszatérítést, a termék kicserélését vagy választhat egy másik terméket a kínálatunkból.

Hogyan és hová kell a csomagot küldeni?

Kérjük a termékeket, amelyet vissza szeretne küldeni, avagy panaszt tenni azzal kapcsolatban, azt kizárólag az alábbi címen tegye, mint Európa+ csomag.

BABYTIP/FROGMAN s.r.o. - 12370
Filip Radu-Mihail
Széchenyi utca 44-46
4110
BIHARKERESZTES
Tel: 004 0748 228522

Kérjük, legyen világos és egyértelmű azzal kapcsolatban milyen szolgáltatást igényel a reklamáció során (visszatérítés, termék csere, avagy egy új termék választása).

A TERMÉKEK ÁLLAPOTA

  • A termék/ek postázásakor csatolja a visszatérítési nyilatkozat
  • A termék nem lehet: láthatóan használt, illetve nem tartalmazhat sérüléseket.
  • A termékeket kizárólag jól, és biztonságosan becsomagolva, ideális esetben, a saját dobozában lehet postázni.
  • A terméket az Európa+ csomagszolgáltatással postázza. A csomagok, melyek utánvétes fizetéssel kerülnek postázásra, azonnali hatállyal, a vásárló saját költségére küldjük vissza.

FIZETÉS ÉS HATÁRIDŐK

Általában 3 munkanapon belül jelezünk vissza Önnek, a visszatérített csomag átvételétől és átnézésétől számítva.

Ha egy új termékre kívánja kicserélni a visszaküldött terméket, az új rendelést a postázás után tegye meg. Az új termék szállítása díjtalan lesz. A különbséget Ön vagy mi, banki átutalással egyenlítjük, attól függően, hogy az Ön által választott új termék drágább, vagy olcsóbb az eredetinél.

Pénzvisszaigénylés esetén, a csomag átvételétől számítva 14 napon belül visszaszolgáltatjuk pénzét banki átutalással az Ön bankszámlájára (ez az összeg a szállítási költséget nem tartalmazza). A remeklampak.hu webárúház köteles visszatéríteni a szállítási költséget, abban az esetben, ha az eladó egyezik a vásárló által küldött visszatérítési nyilatkozattal.

SZÜKSÉGE VAN SEGÍTSÉGRE?

Bármilyen nemű termékre, visszatérítési eljárásra vonatkozó kérdés esetén, bátran keressen fel bennünket a info@babytip.hu e-mail címen.